top of page

Trainingen

Be Social Online (beginners)

Be Social - Social Media voor beginners (10.00 - 16.00 uur)

Social Media is vandaag de dag niet meer weg te denken. Jij wil hier ook mee aan de gang, maar waar moet je beginnen? 

Dan is deze training iets voor jou!

 

Op deze dag gaan we aan de slag met:

- Facebook, Twitter en LinkedIn;

- Meer zichtbaarheid in minder tijd;

- Instagram en Pinterest, moet ik daar iets mee?

- Bloggen, ook iets voor jou?

In een dag leer je hoe je Social Media voor jouw bedrijf kan laten werken. 

 

Jouw investering: 195,- (excl BTW)

Inclusief lunch, koffie, thee en fris.

 

 

Claim je plek

Ondersteuning Windows -Microsoft.

Wij bieden u op verschillende gebieden hulp voor uw Microsoft device. U wordt geconfronteerd met een blauw scherm, foutmeldingen of een trage computer. Door middel van een APK voor uw computer, kunnen wij vaststellen waar het probleem ligt. 

Ondersteuning WiFi.

Heeft u niet overal in uw bedrijfspand, huis of de tuin bereik? Wij kunnen een wifi scan voor u uitvoeren en bekijken waar de zwakke wifi punten in en om het huis zijn. De wifi-problemen zijn vaak op te lossen door een acces point aan te schaffen. Wij kunnen deze voor u leveren en installeren.

Ondersteuning OS - MAC.

Wat wij voor uw Windows-computer kunnen, doen wij ook voor de MAC. Steeds meer mensen maken gebruik van deze devices. Ook hiervoor kunnen wij een APK uitvoeren om vast te stellen waar het probleem ligt. 

Verwijderen van virussen. 

U krijgt ineens een bericht van de politie dat u een bedrag dient te betalen alsvorens u verder kunt. Maar dit is niet het geval! Betaal niet! U bent geinfecteerd met het politievirus en door een betaling te doen, wordt u computer niet 'beter'. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw computer wel weer wordt 'genezen'.

Systeem- en netwerkbeheer.

Maakt u gebruik van een NAS, cloudcomputing of heeft u een tweede computer staan die dient als server? Wij kunnen een geheel netwerk voor u neerzetten, waar al uw medewerkers op kunnen werken. Ook voor het aanleggen van een thuisnetwerk. 

Webdesign.

Is uw website verouderd en bent u toe aan een upgrade van uw huidige site? Of bent u toe aan een compleet nieuwe site? Graag nemen wij samen met u de mogelijkheden en uw wensen door om te komen tot het perfecte online visitekaartje.

Reparaties.

Een kapotte harde schijf, een accu die moet worden vervangen? Een computer is niet per direct afgeschreven als het scherm of het toetsenbord kapot is of niet meer naar behoren werkt. Deze reparaties kunnen wij voor u verzorgen. 

Computerhulp.

Het bieden van hulp is de basis van onze dienstverlening. Voor veel problemen op het gebied van computers is vaak ook een oplossing. Deze hulp bieden wij aan huis, bij uw kantoor of op afstand, afhankelijk van wat uw wensen zijn en waar de problemen liggen.  

E-mailproblemen.

Vandaag de dag communiceren wij veel via e-mail. Niet alleen via de computer, maar ook via een mobiel of tablet. Werkt uw e-mail niet meer zoals voorheen of heeft u nieuwe instellingen gekregen? Wij kunnen ervoor zorgen dat uw e-mailproblemen weer worden opgelost. 

bottom of page