top of page

Aangenaam.

Ron Jobse

Vader van vijf kinderen en een mini keeshond (met pitbull gedrag). Inmiddels ben ik zo'n 20 jaar werkzaam in de IT-branche, doorgaans als systeembeheerder op detacheringsbasis, maar ook als onderdeel van een IT-team voor een langere periode. 

Mijn expertise:

Beheren van systemen en server, aanleggen van netwerken (in de cloud of via NAS), telefonie, computeronderhoud en (WIFI) installaties. 

Virginia Jobse

Moeder van 5 koters, getrouwd met Ron en ook zeer gehecht aan mijn kleine (hond) Jake. Inmiddels ben ik 11 jaar ondernemer, loopt creativiteit als rode draad door mijn loopbaan en heb ik veel ervaring opgedaan als procesbegeleider. Daarom ben ik blij dat ik deze aspecten kan combineren binnen WE4IT. Door de enorme gedrevenheid en resultaatgerichtheid die ik bezit, ben ik in staat om snel producten op te leveren. Ik zorg ervoor dat u online zichtbaar wordt!

Mijn expertise:

Procesbegeleiding, concepten uitdenken, persoonlijk leiderschap, projectleiding

Overige teamleden

Ron en Virginia vormen het vaste team van WE4IT, maar daarnaast werken zij samen met verschillende, betrouwbare freelancers ieder met hun eigen specialiteit en vakgebied. 

Please reload

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
bottom of page